Is de huidige facilitaire dienstverlening nog marktconform?

Kwaliteit toetsen door middel van een benchmark

Direct afspraak maken

Benchmark

Vergelijk uw facilitaire dienstverlening

Het is goed met enige regelmaat uw facilitaire diensten kwalitatief en/of financieel te vergelijken met andere organisaties. Hoe wordt de kwaliteit van uw diensten ervaren ten opzichte van anderen? Het is bijvoorbeeld in de ‘war on talent’ van belang om kwalitatief niet onder te doen voor uw concurrenten. Anderzijds wilt u ook graag weten of u niet duidelijk meer betaalt dan anderen met vergelijkbare diensten. Een benchmarkonderzoek door MasterKey levert u de antwoorden waar u naar zoekt.

Benchmark

MasterKey zet ervaren consultants in die de facilitaire markt door en door kennen. Het maakt gebruik van een schat aan data uit haar in vele jaren opgebouwde facilitaire bibliotheek; gegarandeerd dat gewerkt kan worden met vergelijkbare organisaties. Voor prijsvergelijkingen wordt (uiteraard anoniem) gebruik gemaakt van gegevens uit de laatste facilitaire aanbestedingen. Zo is de benchmark altijd actueel en weet u precies of uw dienst marktconform uitgevoerd wordt.

Meer inzicht in facilitaire diensten

Wilt u meer weten over de prestaties van facilitaire diensten en de controle van schoonmaakkwaliteit? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.