Nulmeting van de huidige schoonmaakkwaliteit

Dé basis voor een goede start

Direct afspraak maken

Nulmeting

Nulmeting schoonmaakstatus

Voordat een contractwissel plaatsvindt, bepaalt een zogenaamde nulmeting de status van de schoonmaakkwaliteit aan de hand van het huidige werkprogramma. Doormiddel van deze meting wordt vastgelegd of de kwaliteit van de schoonmaak op het 0-niveau is en er geen sprake is van achterstallig onderhoud.

Goede start

MasterKey geeft de huidige leverancier de handvatten om de gebouwen netjes achter te laten, zodat de nieuwe leverancier met een schone lei kan beginnen. Zo bent u verzekerd van een goede start van het contract. Een goed begin is namelijk nog steeds het halve werk. De nulmeting wordt ongeveer 3 á 4 weken voor het einde van het huidige contract uitgevoerd. Onze ervaren kwaliteitsinspecteurs voeren de meting uit met een tablet en deelt de resultaten direct met de huidige leverancier, de toekomstige leverancier en de verantwoordelijke gebouwbeheerder. Vervolgens wordt er ook een uitgebreide rapportage toegestuurd. Op basis hiervan kunnen afspraken gemaakt worden met de huidige en toekomstige leverancier. Net voor het moment van oplevering bepaalt een tweede nulmeting in hoeverre de gemaakte afspraken gerealiseerd zijn.

Direct inzicht en borging van schoonmaakkwaliteit

Met de Masterkey Performance Manager krijgt u direct inzicht in de schoonmaakkwaliteit. Deze innovatieve digitale tool vervangt het ‘menselijk filter’ door technologie, waarmee een objectiever beeld ontstaat van de resultaten met betrekking tot de schoonmaakkwaliteit.

Wilt u meer weten over de Masterkey Performance Manager en de mogelijkheden om 24/7 inzicht te hebben in de schoonmaakkwaliteit? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Voor overige dienstverlening, zie schoonmaak controlefacilitair advies en Integrated Facility Management (IFM).