Betrouwbare calculatie voor schoonmaakdiensten

Eenvoudig en snel berekeningen maken

Direct afspraak maken

Calculaties

Schoonmaakcalculaties maken

Het schoonmaken van een ruimte, gebouw of complex is een optelsom van taken. Als u een betrouwbare schoonmaakcalculatie wilt maken voor de schoonmaakdiensten, dan levert dat een omvangrijke berekening op. De MasterKey software voor schoonmaakdiensten van schoonmaakbedrijven of schoonmaakafdelingen is al meer dan 20 jaar de standaard in de branche, waarmee eenvoudig en snel de berekeningen worden gemaakt. Hierdoor bespaart u tijd en werkt u efficiënter.

Hoe werkt een schoonmaakcalculatie?

Als 1e bepaalt u welk kwaliteitsniveau gewenst is. Dit vertaalt zich in werkprogramma’s of resultaatbeschrijvingen per ruimtecategorie. Kortom welke schoonmaakhandelingen worden in welke frequentie uitgevoerd. In combinatie met de gebouwgrootte kan worden vastgesteld hoeveel tijd noodzakelijk is om al deze handelingen uit te voeren. Deze tijd wordt verdeeld in taken en toezicht, waarvoor verschillende tarieven gelden. Dat samenspel maakt de totale schoonmaakkosten voor dat gebouw, locatie, regio of klant.

Gewenste kwaliteitsniveau vastleggen

De MasterKey calculatiesoftware volgt het proces van het vervaardigen van een schoonmaakcalculatie. U legt het gewenste kwaliteitsniveau vast en daarna alle gebouw- en ruimtegegevens. Deze gegevens zijn de basis voor de schoonmaakcalculatie. In een handomdraai voegt u aanvullende of eenmalige diensten toe en bepaalt u het verrekentarief. Dit is de basiscalculatie voor uw locatie.

Inzicht

Een locatie of een klantbehoefte is echter geen statisch gegeven, maar zijn aan wijzigingen onderhevig. Daarom is het belangrijk dat er eenvoudig wijzigingen kunnen worden aangebracht aan de basiscalculatie. Dit is het begin van financieel beheer van uw locatie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor automatisch indexeren of per ruimtegroep programmawijzigingen doorvoeren. Zo heeft u altijd inzicht in de uitgangspunten van de calculatie, zoals bijvoorbeeld het verrekentarief, de oppervlakte en de schoonmaak- en toezichturen. Hierdoor komt u nooit meer onverwacht voor verrassingen te staan en heeft u altijd grip op uw schoonmaak.

Lees meer over het borgen van de schoonmaakkwaliteit en de nieuwe Masterkey Performance Manager.

Software ook voor intern gebruik

De software voor schoonmaakcalculaties van MasterKey worden door veel schoonmaakbedrijven, opdrachtgevers en organisaties met eigen schoonmaakafdelingen gebruikt. De overzichtelijke calculaties helpen u het schoonmaakteam zo efficiënt mogelijk in te zetten en uw rendement te bewaken. Hiermee heeft u direct grip op de financiën.

Maar wanneer u slechts eenmaal een calculatie wenst te maken van de schoonmaak, of wilt toetsen of uw schoonmaak wel marktconform is, is calculatiesoftware vaak overbodig. De MasterKey adviseur kan deze calculatie ook voor u maken en dat scheelt onnodige softwarekosten.

Schoonmaak calculatie met Masterkey

Wilt u meer weten over wat Masterkey voor u kan betekenen op het gebied van schoonmaakcalculaties? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.