Soepele samenwerking

Het belang van de communicatie module schoonmaaksoftware

Direct afspraak maken

Communicatie

Voorkom misverstanden

Communicatie is van groot belang als er wordt samengewerkt tussen organisaties. Het is daarom goed dat iedereen vooraf op de hoogte is van het doel van de samenwerking. Dat men begrijpt wat er moet gebeuren en dat alle vragen gesteld en beantwoord zijn, zodat de samenwerking soepel kan verlopen. Dit onderdeel wordt nog wel eens verwaarloosd en levert daarom onnodig veel irritatie op. Door slechte communicatie lopen veel samenwerkingen tussen organisaties stroef of stranden zelfs. Door dit concreet vast te leggen en er op te toetsen tijdens reguliere overleggen kan er geen misverstand bestaan over de juiste invulling van de samenwerking.

Dé oplossing

Iedereen maakt fouten, dat is niet het probleem. Zoek een oplossing. Het is van belang dat er heldere afspraken gemaakt worden om deze fouten op te lossen en te voorkomen dat ze nogmaals gemaakt worden. Via de module communicatie kunnen afspraken en acties worden vastgelegd en gemonitord. Hiermee wordt de vrijblijvendheid van het nakomen van afspraken weggenomen.

Ondersteunende software voor een optimale communicatie

MasterKey heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van software en apps ter ondersteuning van het faciliare proces. Hierdoor kunnen wij u ondersteunende software bieden waardoor de communicatie soepeler verloopt en waardoor ook de samenwerking succesvoller is. Dit levert een win-win situatie op voor u als opdrachtgever, maar ook zeker voor de leverancier. Hierdoor kunt samen werken aan partnership.

MasterKey biedt ook oplossingen op het gebied van:

Grip krijgen en behouden op uw facilitaire zaken
Borgen van schoonmaakkwaliteit
Altijd inzicht en overzicht: software & apps

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de module communicatie of over de overige oplossingen op het gebied van software, apps, advies of het borgen van schoonmaakkwaliteit, neem dan contact op met een van onze adviseurs. U kunt natuurlijk ook bellen voor een vrijblijvend gesprek op telefoonnummer: 055 – 538 45 45.