Het Europees resultaatgericht kwaliteitsmeetsysteem

Ondersteuning door onafhankelijke en vakkundige adviseurs

Direct afspraak maken

ER-KMS

Onafhankelijke en vakkundige controle

Hebt u de schoonmaak aanbesteed op basis van verwachte resultaten? Dan wilt u er zeker van zijn dat u de kwaliteit krijgt waarvoor u betaalt. De professionele inspecteurs van MasterKey voeren kwaliteitsmetingen uit op basis van het Europees resultaatgericht kwaliteitsmeetsysteem (ER-KMS). Een onafhankelijke en vakkundige controle met een betrouwbaar resultaat.

Kwaliteitsniveaus

Binnen het ER-KMS krijgt elke ruimte een kwaliteitsniveau toegekend, variërend van 1 tot 6. Hoe hoger het kwaliteitsniveau, des te lager het aantal toegestane vervuilingen na schoonmaak. Onze inspecteurs controleren uw gebouwen, voorzien van een tablet met de MasterKey ER-KMS controlesoftware. Hierop noteren zij de resultaten van de kwaliteitsmeting. Zo ontstaat een objectief beeld van de prestaties van uw schoonmaakbedrijf.

Feedback op schoonmaak

U wilt heldere feedback aan uw opdrachtnemer geven. Dit kunt u doen door een ER-KMS meting te laten verrichten. Hierdoor ontvangt u feedback met betrekking tot de geleverde kwaliteit én de tekortkomingen daarin. Onze adviseurs nemen graag het voortouw. Dit wordt door schoonmaakbedrijven als constructief en waardevol ervaren. Precies waar de kwaliteitsmeting voor bedoeld is: samenwerken op basis van overeengekomen resultaten.

Schoonmaakkwaliteit borgen

Met de Masterkey Performance manager vervangt u de ‘menselijke filter’ door een technologische oplossing en kunt u de schoonmaakkwaliteit borgen conform de afspraken in het schoonmaakcontract.

Nieuwsgierig geworden over hoe het werkt? En wilt u meer weten over de MasterKey Performance Manager en hoe deze digitale tooling kan worden ingezet in uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Tijdens de demo laten wij u alle mogelijkheden en het gebruiksgemak zien. Maak een afspraak via deze link of bel 055 -538 45 45.

Zie ook VSR KMS en VSR DKS voor andere kwaliteitsmeetsystemen.