Grip op de gegevens van uw gebouw

Software om eenvoudig mutaties te verwerken

Direct afspraak maken

Gebouwgegevens beheren

Wat bevindt zich in welke ruimte?

Gebouwgegevens beheren klinkt eenvoudiger dan het is. Weet u precies welke ruimten in uw gebouw in gebruik zijn? Welke vloer in een specifieke ruimte ligt? Of wat de oppervlakte is van een bepaalde afdeling? Vaak is er tussentijds nog een verbouwing geweest, waardoor niet alles meer is vastgelegd, maar wel van belang voor het inkopen van schoonmaak, het bestellen van vloerbedekking of een interne verhuizing. Daarom is het goed om deze gegevens goed te blijven beheren ook eventueel bij een volgende aanbesteding.

Dé oplossing om gebouwgegevens te beheren

MasterKey biedt de oplossing. U kunt de gebouwgegevens zelf eenvoudig beheren in de software van MasterKey of u besteedt het beheer van de gebouwgegevens uit aan MasterKey. Als u de gebouwgegevens zelf gaat beheren in de software, kunt u de mutaties gemakkelijk verwerken en rapporten draait u uit met één druk op de knop. Zo heeft u eenvoudig grip op de gegevens van uw gebouw. Indien u deze werkzaamheden aan MasterKey uitbesteedt, ontvangt u deze zaken van MasterKey.

Financieel contractbeheer

De borging van het proces van financieel contractbeheer kunt u ook compleet vastleggen in de MasterKey software. In de calculatiesoftware van MasterKey liggen alle ruimtestaten vast. Mutaties zoals aanvullende of eenmalige diensten kunt u eenvoudig toevoegen. De software berekent dan automatisch het verrekentarief. Hiermee zijn wijzigingen snel en direct aangebracht. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor automatisch indexeren of per ruimtegroep programmawijzigingen doorvoeren. Op elk moment hebt u inzicht in de uitgangspunten van de calculatie, zoals het verrekentarief, de oppervlakte en de schoonmaak- en toezichturen via inzichtelijke rapporten. De gemaakte kosten worden vergeleken met de gemaakt begroting. Zo heeft u de volledige controle op uw financiële contractbeheer.

MasterKey ondersteunt u ook op de volgende werkgebieden

Aanbesteding schoonmaakonderhoud
Grip krijgen en houden op het facilitaire proces
Snel en eenvoudig inzicht met een QuickCheck

Meer informatie

Wilt u meer informatie over gebouwgegevens beheren? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de adviseurs van MasterKey op telefoonnummer 055 – 538 45 45.