Volledig ontzorgt met IFM

Integrated Facility Management: één facilitaire dienstverlener voor al uw facilitaire diensten

Direct afspraak maken

IFM

Van single services naar multiservices: een IFM contract

Uw facilitaire organisatie heeft jarenlang gewerkt met single service contracten. Nu lopen deze contracten binnenkort af. Benieuwd hoe het zou zijn als deze contracten als multiservices bij één regieorganisatie uit gezet worden? Deze multiservices worden ook wel Integrated Facility Management (IFM) genoemd. Hierbij wordt de facilitaire organisatie (inclusief het management) uitbesteed aan één externe facilitaire dienstverlener. Deze externe dienstverlener ontzorgt u volledig op facilitair gebied. Van schoonmaak, catering, gebouwbeheer, beveiliging tot aan gastvrouwen voor de ontvangsthal.

Complexe facilitaire vraagstukken

MasterKey adviseert en begeleidt organisaties die overwegen of besluiten om van single services naar een IFM contract over te gaan. Het kan natuurlijk ook zijn dat een bestaand IFM contract afloopt. Wij bieden handvatten en expertise om dit proces te stroomlijnen. Doelen worden concreet gemaakt en wij begeleiden het besluitproces. Gedurende het gehele transitieproces geven wij advies en begeleiden wij de organisatie naar de volgende fase. Aanbesteden kan hier een onderdeel van zijn. Het is dan van groot belang om te krijgen wat u beoogt. Wij zorgen ervoor dat de passende dienstverlener gekozen wordt en deze de gewenste kwaliteit biedt binnen de gestelde kaders. Alles vanuit een faire en pragmatische aanpak.

Kwaliteit en service

Als het transitieproces is afgerond, begint het pas echt. IFM vraagt om een andere inrichting, uitvoering en besturing van de facilitaire organisatie. Het gaat voornamelijk om de kwaliteit van deze services, uiteraard tegen een marktconforme prijs. Ook helpen wij met de inrichting van het contractbeheer. Wanneer dit gebeurd is, kunt u makkelijker en sneller zaken bijstellen met de leverancier. Dit resulteert in tevreden gebruikers: medewerkers en bezoekers.

MasterKey biedt ondersteuning bij

Begeleiden en ondersteunen van aanbestedingen
Grip krijgen en houden: MasterKey Performance Manager
Klaar voor de toekomst: Management Consulting

Meer inzicht in IFM

Wilt u meer weten over Integrated Facility Management en de mogelijkheden één facilitaire dienstverlener voor al uw facilitaire diensten te integreren in uw bedrijf? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Integrated Facility Management (IFM)

Strakke regie tijdens aanbesteding van het totale facilitaire bedrijf voor soft- en hard services

Lees meer