Succesvolle aanbesteding schoonmaakonderhoud Wartburg College

MasterKey voor de tweede keer betrokken bij de aanbesteding

Aanbesteding schoonmaakonderhoud bij het Wartburg College

MasterKey begeleidt voor de tweede keer aanbesteding schoonmaakonderhoud

Na een succesvolle aanbesteding in 2010, heeft MasterKey voor de tweede keer de Europese aanbesteding van het schoonmaakonderhoud bij het Wartburg College begeleid. De aanbesteding omvatte 4 gebouwen van het Wartburg College met een totaal oppervlakte van circa 28.500 m². Tijdens deze aanbesteding nam MasterKey de regie en werd er zoveel mogelijk werk uit handen van Wartburg College genomen. Hierdoor zijn zij ontzorgd en hebben zij de kwaliteit gekregen die zij voor ogen hadden. Aanbesteden is niet moeilijk, maar krijgen wat je beoogt wel.

De wensen van de klant

Het Wartburg College had behoefte om, na het per april 2019 aflopende contract, een schoonmaakbedrijf te vinden dat niet alleen past bij haar grondslag, maar ook bereid is te investeren in structureel overleg en een toename in inzet van medewerkers die een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. MasterKey heeft dat gefaciliteerd door hier in de kwalitatieve gunningscriteria speciale aandacht aan te geven.

Feestelijke afsluiting

Het aanbestedingstraject is op 25 maart 2019 afgesloten met de ondertekening van het contract tussen Wartburg College en CSU. Alle partijen zijn zeer tevreden met het resultaat. André Wattel, projectleider van het Wartburg College, is uiterst content met de deskundige begeleiding van MasterKey bij haar aanbesteding. Hij heeft veel vertrouwen in een succesvolle nieuwe samenwerking.

Contractbeheer

De prestatie-indicatoren die in het contract tussen Wartburg College en CSU zijn vastgelegd, worden gedurende de contractduur structureel gemeten met behulp van de MasterKey Performance Monitor. Daarmee houdt het Wartburg College grip op de schoonmaak.

Wartburg College schakelt MasterKey in voor advies, kwaliteitsmetingen en software. Dit bestaat uit:
– VSR-KMS kwaliteitsmetingen
– Contracttoets
– MasterKey Performance Monitor

Contractondertekening Wartburg College

Voorgrond vlnr: de heren Leendert van Wezel (Wartburg College) en Gert Zoet (CSU). Daarachter vlnr: Carmen Voorwinden (Wartburg College), Fred Janssen (MasterKey), Peter van der Ende en André Wattel (Wartburg College) en Robert van Wijngaarden (CSU).

Benieuwd naar wat MasterKey voor u kan betekenen?

Meer weten over Facilitair Adviesbureau MasterKey? Zie schoonmaak aanbesteden, schoonmaak controle en facilitair advies.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Over MasterKey

Als onafhankelijk adviesbureau helpt MasterKey haar klanten al ruim 20 jaar om “grip” op hun facilitaire diensten te krijgen en te houden. Dit doen we via onze adviesdiensten, kwaliteitsmetingen en software & apps. Zo begeleiden we (schoonmaak) aanbestedingen, beheren contracten en voeren we kwaliteitsmetingen uit op het gebied van schoonmaak en andere facilitaire diensten. Daarnaast ontwikkelen en leveren we software & apps om informatie over het facilitaire proces te genereren en het zodoende te kunnen beheren.

Over Wartburg College

Wartburg College bestaat uit 4 scholen voor alle soorten voortgezet onderwijs, drie in Rotterdam en één in Dordrecht. Het Wartburg College is een school voor reformatorisch voortgezet onderwijs. De Bijbel is de leidraad en de belijdenisgeschriften zijn de grondslag. Zo leren ze leerlingen hun plaats in de maatschappij in te nemen. Concreet betekent dat verantwoord, betrokken en principieel burgerschap. Ze maken keuzes, zijn betrokken op en dienstbaar aan de samenleving. Momenteel heeft Wartburg College 3642 leerlingen en 341 FTE medewerkers.

Over CSU

Al vijftig jaar levert CSU schoonmaakdiensten, dat doen we samen met medewerkers die graag bij ons werken. Om de beste in de schoonmaakmarkt te blijven, richten we ons op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van onze medewerkers. Want wij geloven dat onze klanten daar uiteindelijk ook voordeel van hebben.