MasterKey begeleidt schoonmaakaanbesteding bij 9 locaties van Ymere

Ymere gunt schoonmaak van kantoren aan ICS

MasterKey begeleidt aanbesteding schoonmaak bij 9 locaties van Ymere

ICS Groep vanaf januari 2019 van start

Vanaf 1 januari 2019 gaat ICS Groep aan de slag als schoonmaakdienstverlener op de kantoorlocaties van Ymere in Amsterdam en omgeving. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud bestaat het contract uit glasbewassing, gladheidsbestrijding en sanitaire verbruikersartikelen. Het gaat om een inspanningsgericht schoonmaakcontract voor de duur van 3 jaar, met een mogelijke verlenging van 6 maal 1 jaar.

Goede werkomgeving

De keuze voor ICS is gevallen op basis van ervaring, duidelijke werkwijze en juiste prijs-kwaliteitsverhouding. De aanbesteding werd begeleid door facilitair adviesbureau MasterKey. Joey Minchillo, operationeel manager regio Midden bij ICS: “Wij zijn trots om Ymere toe te voegen als nieuwe opdrachtgever aan ons portofolio in regio Amsterdam. We kijken dan ook uit om in het nieuwe jaar te gaan starten.”

Over MasterKey

MasterKey biedt facilitaire oplossingen aan klanten en leveranciers. Praktijkervaringen zijn vertaald naar software en apps. Alle werkzaamheden komen voort uit het dienstenaanbod advies, audits en software. Hieraan ten grondslag ligt het beheersen van de facilitaire processen voor zowel opdrachtgevers als leveranciers op het gebied van financiën, kwaliteit en communicatie.

Over Ymere

Woningcorporatie Ymere is werkzaam in de Metropoolregio Amsterdam (Amsterdam, Almere, Haarlem, Haarlemmermeer en Weesp). Met ruim 900 betrokken medewerkers werken zij aan goede en betaalbare huisvesting. Ymere heeft 70.000 sociale huurwoningen in deze regio voor mensen met een bescheiden inkomen. Meer informatie over de organisatie van Ymere is te vinden op: www.ymere.nl.

Ook hulp nodig bij aanbesteden of meer weten over Facilitair Adviesbureau Masterkey? Kijk hiervoor op Aanbesteden schoonmaak en facilitair advies.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.