MasterKey begeleidt schoonmaakaanbesteding Carmelcollege Gouda

Een snelle, transparante en juridisch correcte aanbesteding

MasterKey begeleidt aanbesteding schoonmaak bij Carmelcollege Gouda

Aanbesteding met een korte doorlooptijd

MasterKey heeft het Carmelcollege Gouda geholpen om in korte tijd een nieuwe schoonmaakleverancier te selecteren die de beoogde kwaliteit levert tegen een marktconforme prijs. De scholengemeenschap heeft de schoonmaak opnieuw aanbesteed, nadat het contract met de vorige leverancier op basis van wanprestatie is beëindigd. De aanbesteding omvatte 3 gebouwen van Carmelcollege Gouda met een totale oppervlakte van circa 15.000 m².

De kracht van contractbeheer

Carmelcollege Gouda was ontevreden over de prestaties van haar vorige schoonmaakdienstverlener. MasterKey heeft dit als contractbeheerder inzichtelijk gemaakt en de overeenkomst op basis van wanprestatie beëindigd. Dit was mogelijk, omdat het contractbeheer strak was ingeregeld en de te behalen KPI’s helder waren gedefinieerd. Ondanks dat geen van de betrokken partijen op deze tussentijdse beëindiging zat te wachten, was het onoverkomelijk. Daarna was het van belang om zo snel mogelijk een nieuwe schoonmaakdienstverlener te selecteren. Ondanks dat het Carmelcollege Gouda moest blijven voldoen aan de Europese aanbestedingsregels en de daarbij behorende tijdstermijnen, is MasterKey erin geslaagd om in korte tijd een nieuwe dienstverlener te vinden.

De nieuwe dienstverlener

Schoonmaakbedrijf Heuvelman kwam in de aanbesteding als beste uit de bus en heeft de opdracht gegund gekregen. Heuvelman is niet onbekend bij Carmelcollege Gouda. Ook in het verleden hebben zij de schoonmaak al eens voor hun rekening genomen tot ieders tevredenheid. Beide partijen kijken dan ook uit naar een hernieuwde prettige en succesvolle samenwerking.

Transparante aanbesteding

MasterKey heeft Carmelcollege Gouda geholpen met een snelle, transparante en juridisch correcte aanbesteding, waarbij subjectieve selectiecriteria de doorslag hebben gegeven. Om grip te houden op de schoonmaak, wordt ook het contractbeheer verzorgd door MasterKey. Hierdoor is Carmelcollege Gouda volledig ontzorgd en krijgt ze de kwaliteit die ze beoogt. Het contract wordt beheerd op basis van de volgende prestatie-indicatoren:
– Kwaliteit; Performance metingen, VSR-KMS kwaliteitsmetingen, contracttoets;
– Communicatie; kwartaaloverleg, volgen uitstaande acties, klachten;
– Financieel; ruimtebeheer, controle extra opdrachten, factuurcontrole.

Contractondertekening Carmelcollege Gouda

Op de foto: mevrouw J.P.A. Brent, rector van het Carmelcollege Gouda en Robert Pepelnar, directeur Heuvelman

Benieuwd naar wat MasterKey voor u kan betekenen?

Meer weten over Facilitair Adviesbureau MasterKey? Zie schoonmaak aanbesteden, schoonmaak controle en facilitair advies.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Over MasterKey

Als onafhankelijk adviesbureau helpt MasterKey haar klanten al ruim 20 jaar om “grip” op hun facilitaire diensten te krijgen en te houden. Dit doen we via onze adviesdiensten, kwaliteitsmetingen en software & apps. Zo begeleiden we (schoonmaak) aanbestedingen, beheren contracten en voeren we kwaliteitsmetingen uit op het gebied van schoonmaak en andere facilitaire diensten. Daarnaast ontwikkelen en leveren we software & apps om informatie over het facilitaire proces te genereren en het zodoende te kunnen beheren.

Over Carmelcollege Gouda

Carmelcollege Gouda is een katholieke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met drie locaties in Gouda. Carmelcollege Gouda heeft zo’n 1300 leerlingen en 200 medewerkers. Het Carmelcollege Gouda is een scholengemeenschap die haar leerlingen in een veilige en zorgzame omgeving met uitdagend en contextrijk onderwijs wil vormen en opleiden tot verantwoordelijke, creatieve, zelfbewuste en zelfsturende wereldburgers, betrokken bij de medemens en dienstbaar aan de maatschappij.

 Over Heuvelman

Schoonmaakbedrijf Heuvelman B.V. is in 1975 opgericht door Leen en Truus Heuvelman en is dus al meer dan 40 jaar actief in de ‘Goudse’ schoonmaakwereld. Ons kantoor is gevestigd in Gouda en vanuit deze thuisbasis opereren wij met een divers personeelsbestand over een brede regio. Wij voeren onze werkzaamheden uit in o.a. Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Krimpenerwaard. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening ook uitgebreid naar andere steden binnen de Randstad (regio Rotterdam, Utrecht, Den Haag).