Niet alleen grip op facilitaire zaken

Medewerkers MasterKey steken handen uit de mouwen bij woonzorgcentrum Sainte Marie

Niet alleen grip op facilitaire zaken

MasterKey staat voor grip op facilitaire zaken, maar beseft ook dat er meer gaande is in de wereld om ons heen. Jaarlijks steken alle medewerkers van MasterKey de handen uit de mouwen om iets terug te doen voor de maatschappij waar we allemaal onderdeel van uit maken.

Maatschappelijke inzet

Het is niet de eerste keer dat MasterKey zich maatschappelijk inzet. In 2017 hebben de medewerkers van MasterKey de handen uit de mouwen gestoken bij de Atlant Groep in Beekbergen door hier de binnentuin op te knappen en spelletjes te spelen met bewoners. In december 2018 was het de beurt aan de bewoners van Woonzorgcentrum Sainte Marie in Apeldoorn. Een woonzorgcentrum waar mensen terecht kunnen wanneer zij niet langer zelfstandig kunnen wonen.

Geslaagde middag

MasterKey was meer dan welkom bij Sainte Marie. De bewoners beleefden een mooie middag. Ze zijn in hun rolstoel meegenomen naar buiten voor een fijne frisse wandeling en er zijn kerstkaarten geknutseld. Het uitstapje werd gezellig afgesloten met koffie en koek. Het was een geslaagde middag waarbij de inzet van MasterKey werd beloond door de bewoners die zichtbaar genoten.