Optimalisatie rapportage kwaliteitsmetingen

Door de resultaten in een heldere trendanalyse weer te geven, wordt inzichtelijk welke acties moeten worden uitgevoerd om de kwaliteit te verbeteren.

Vernieuwde rapportages kwaliteitsmetingen

Vernieuwde rapportages kwaliteitsmetingen

De afgelopen periode hebben wij gewerkt aan het verbeteren van onze rapportage van onze kwaliteitsmetingen. De schoonmaakbeleving en schoonmaakkwaliteit staan in de hele rapportage centraal.

Inzicht voor de klant

Om de rapportage leesbaarder en begrijpelijker te maken voor onze klanten, hebben wij de volgorde van de tabellen gewijzigd, grafieken toegevoegd en de inhoud verder geoptimaliseerd. Doordat wij al onze metingen volgens de PDCA-cyclus doorlopen, wordt het resultaat overzichtelijk en in perspectief weergegeven. Door de resultaten in een heldere trendanalyse weer te geven tegenover eerdere resultaten van bijvoorbeeld de gecontroleerde ruimten, het aantal verstoringen per element en de pareto per element of per vuilsoort, wordt inzichtelijk welke acties moeten worden uitgevoerd om de kwaliteit te verbeteren. Deze acties worden vervolgens meegenomen in volgende metingen. Hierdoor werken we continu aan inzicht en optimalisatie van de kwaliteit van de schoonmaak.

Grip op facilitaire zaken

Al deze essentiële elementen zorgen ervoor dat onze klanten en leveranciers altijd grip op hun facilitaire zaken hebben en optimaal hun werkzaamheden kunnen verrichten.

Quotes van klanten

“Ik vind de rapportage er erg overzichtelijk uitzien. Het leest aangenamer op deze wijze.”

“Ik vond jullie ‘oude’ versie ook al goed. Deze nieuwe leest nog iets makkelijker.”