Tijdelijk extra versterking?

Maak gebruik van ons netwerk in de facilitaire branche

Direct afspraak maken

Interim

Dé perfecte facility professional

Tijdelijk extra versterking in uw organisatie nodig met dé perfecte facility professional? Dan bent u bij MasterKey aan het juiste adres! Op basis van onze jarenlange ervaring en door ons uitgebreide netwerk in de facilitaire branche, maken wij zowel voor opdrachtgever als facilitaire interim professionals de juiste match.

Facilitaire opdrachten

MasterKey is gespecialiseerd in het invullen van projectmatige facilitaire opdrachten door het plaatsen van bijvoorbeeld een interim professional. Ook verzorgt MasterKey de werving en selectie voor vaste functies op facilitair gebied. Dit kan bijvoorbeeld voor een afgebakend project, de opvang van ziekte of ter overbrugging van een sollicitatieprocedure zijn. In geval van werving en selectie treedt de kandidaat direct in vaste dienst bij de opdrachtgever.

Onze professionals zijn ervaren met:

  • Facilitair advies
  • Begeleiding van aanbestedingen
  • Schoonmaak controles
  • Borgen van de schoonmaakkwaliteit
  • Schoomaakcalculaties
  • Integrated Facility Management (IFM)
Interim facilitaire professionals van Masterkey

Wilt u meer weten over het inhuren of werven van facilitaire professionals? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Op zoek naar dé perfecte facility professional? Op zoek naar een interessante, uitdagende baan in de facility branche? Neem contact met ons op: 055 - 538 4545