De schoonmaak controleren op kwaliteit

Altijd inzicht in de kwaliteitsbeleving!

Afspraak maken

Kwaliteitscontrole schoonmaak

Inzicht door schoonmaak controle

Door regelmatig de schoonmaak te controleren, wordt inzicht verkregen in de kwaliteit van de schoonmaak. Wat gaat momenteel goed en welke verbeteringen kunnen worden doorgevoerd? Hierdoor wordt de kwaliteitsbeleving geoptimaliseerd voor zowel de gebruiker als de opdrachtgever.

Hoger kwaliteitsniveau

MasterKey heeft zowel onafhankelijke adviseurs met jarenlange ervaring die objectieve kwaliteitsmetingen kunnen uitvoeren als speciaal eigen ontworpen software & apps om diverse kwaliteitsmetingen te verrichten. De controle van schoonmaak kan bijvoorbeeld gemeten worden door middel van een VSR-KMS of ER-KMS meting. Maar ook door een HACCP-meting, Hospitality Barometer, nulmeting of een mystery guest meting is te achterhalen hoe de kwaliteitsbeleving is. Kortom, verschillende manieren om de schoonmaak te controleren en deze naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen.

Software & Apps voor schoonmaak controle

Naast dat de controle van schoonmaak gebruikt wordt voor de kwaliteit, is het ook tool waarmee u meer grip krijgt op de schoonmaak en hiermee op de facilitaire zaken. Door de jarenlange ervaring zijn de experts van MasterKey uw adviseur en/of klankbord die samen met u bepalen met welke indicatoren u gaat sturen, Door de inzet van de software & apps van MasterKey kunt u sturen en uw bereiken.