Klaar voor een toekomstbestendige positie

Ontwikkel en groei mee met de kansen in de markt

Direct afspraak maken

Management Consulting

Grip op uw facilitaire zaken

Als directie of management van een facilitaire organisatie kent u genoeg uitdagingen. Sommige daarvan zijn bekend terrein en worden met de beschikbare kennis en capaciteit opgelost. Een aantal andere uitdagingen komen wellicht minder vaak of zelfs nooit voor. Daarom ondersteunt MasterKey Management Consulting aan directies en management bij het analyseren, adviseren en implementeren van deze uitdagingen. Door ruime ervaring met schoonmaak, catering, beveiliging, hospitality en IFM is het voor onze consultants en projectmanagers direct mogelijk een snelle start te maken. Zo krijgt u binnen korte tijd de juiste grip op uw facilitaire zaken.

Conceptontwikkeling

De facilitaire markt is behoorlijk in beweging. Innovaties volgen zich steeds sneller op evenals de digitalisering binnen het facilitaire domein. Voor een toekomstbestendige positie wilt u vernieuwen. Hiervoor bent u op zoek naar een creatieve partner. De professionals van MasterKey ondersteunen facilitaire organisaties bij het innoveren. Uit een heldere analyse ontstaan vaak al ideeën die vervolgens uitgewerkt worden in een concept om daarna vertaald te worden naar concrete uitvoering. Door continu de link te leggen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau, is MasterKey in staat om aansprekende en haalbare concepten met u te ontwikkelen.

Nieuw! De Masterkey Performance Manager: een innovatieve digitale tool die de kwaliteit van schoonmaak borgt door het ‘menselijk filter’ in schoonmaak te vervangen door technologie.

Uitbesteden

Geheel of gedeeltelijk uitbesteden of wellicht inbesteden. Deze veelal omvangrijke en complexe vraagstukken komen binnen organisaties niet heel vaak voor. Om een weloverwogen strategie hiervoor te ontwikkelen, is externe kennis niet alleen handig, maar ook goed om te objectiveren. MasterKey biedt u een structuur om de strategie in te vullen en heeft alle inhoudelijke kennis in huis om de begeleiding van de uitbesteding te doen. Van strategie tot aanbesteding en verder. Wij ontzorgen u hierbij volledig.

Organisatie en ontwikkeling

Om uw facilitaire organisatie in beweging te houden, is ontwikkeling een absolute voorwaarde voor succes. Onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde naar uw (interne) opdrachtgever zijn hierbij essentieel. Dit betekent dat zowel het management als medewerkers in uw organisatie deze ontwikkeling moeten omarmen. Dit vergt veel van u en de organisatie. Daarom helpt MasterKey om een frisse blik op uw organisatie te werpen. Met een professioneel advies over de effectiviteit van uw organisatie en de implementatie van verbeteringen wordt de beweging gerealiseerd. Hierbij wordt de borging in de organisatie niet over het hoofd gezien.

MasterKey ondersteunt ook op het gebied van:

Borgen van schoonmaakkwaliteit
Grip krijgen en houden: MasterKey Performance Manager
Aanbesteden schoonmaak

Management Consulting door Masterkey

Wilt u meer weten over de management consulting oplossingen van Masterkey? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.