MasterKey: advies, audits en software

Wij bieden iedere dag weer innovatieve facilitaire totaaloplossingen

Over MasterKey

Facilitaire totaaloplossingen

Als onafhankelijke partij biedt MasterKey facilitaire totaaloplossingen aan klanten en leveranciers. Voor ons is het belangrijk dat er in al onze klantrelaties en contacten een eerlijke en transparante benadering is. Daarom streven wij ernaar om binnen de Facilitair Management markt het vertrouwen in elkaar te geven, waardoor klanten, leveranciers en medewerkers succesvol kunnen zijn. Dit doen wij door te werken vanuit onze kernwaarden: fair, verbindend, deskundig en pragmatisch.

Praktijkervaringen ‘vertalen’ naar software en apps

Als professionals werken samen in teamverband en bieden slimme en innovatieve oplossingen op facilitair gebied. Ook bieden wij onze ‘eigen’ kwalitatief hoogwaardige softwarematige oplossingen, zoals de Masterkey Performance Manager. Dit kunnen we doen, omdat we onze facilitaire praktijkervaringen ‘vertalen’ naar slimme schoonmaak software en apps. Al onze werkzaamheden komen voort uit ons dienstenaanbod advies, audits en software. Hieraan ten grondslag ligt het beheersen van de facilitaire processen voor zowel klanten als leveranciers op het gebied van ‘financiën, kwaliteit en communicatie’.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over wat Masterkey voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vacatures

Wanneer je van mening bent, dat je een waardevolle versterking van ons team bent, kan je ons altijd een open sollicitatiebrief met CV sturen naar info@masterkey.nl.

Vacatures

vacatures