MasterKey: facilitair advies, metingen & software

Wij bieden iedere dag weer innovatieve facilitaire totaaloplossingen

Over MasterKey

Facilitaire totaaloplossingen

MasterKey is een onafhankelijk facilitair adviesbureau, dat klanten helpt om “grip” op hun facilitaire diensten te krijgen en te houden. We helpen onze klanten via onze adviesdiensten, kwaliteitsmetingen en software & apps. Zo begeleiden we (schoonmaak) aanbestedingen en voeren we kwaliteitsmetingen uit op het gebied van schoonmaak en catering (HACCP). Daarnaast ontwikkelen en leveren we software & apps om informatie over het facilitaire proces te genereren. We hebben uitgebreide ervaring op de vakgebieden Integrated Facility Management, schoonmaak, catering, groenvoorziening, automaten, afval, beveiliging en receptie: kortom, alles wat nodig is om bij te dragen aan een fijne werkplek.

Onze werkwijze

Als facilitair adviesbureau biedt MasterKey facilitaire no-nonsense oplossingen aan klanten en leveranciers. Ons doel is tweeledig. We willen dat de klanten de diensten (kwaliteit) krijgen die ze beogen. Daarnaast willen we dat de leveranciers hun diensten kunnen leveren tegen een marktconform bedrijfsrendement. Dit doen we door de diensten helder en volledig te definiëren, de prestatie-indicatoren vast te leggen, deze te beoordelen en de consequenties vast te leggen. Hieraan ten grondslag ligt het beheersen van de facilitaire processen voor zowel klanten als leveranciers. Dit doen we op het gebied van ‘financiën, kwaliteit en communicatie’. Zowel klanten als leveranciers krijgen hierdoor ‘grip’ op hun facilitaire diensten.

Voor ons is het belangrijk dat er in al onze klantrelaties en contacten een eerlijke en transparante benadering is. Daarom streven wij ernaar om binnen de Facilitair Management markt het vertrouwen in elkaar te geven. Hierdoor kunnen klanten, leveranciers en medewerkers succesvol zijn. Dit doen wij door te werken vanuit onze kernwaarden: fair, verbindend, deskundig en pragmatisch.

Achtergrond MasterKey

MasterKey bestaat in haar huidige vorm sinds oktober 1996 en was in die tijd gevestigd in Utrecht. Masterkey-Plus B.V. is vanaf dat moment de rechtmatige opvolger van Masterservice en Score Datacom, die het softwaresysteem Masterkey in de markt hebben gezet. Deze software werd gebruikt in de schoonmaakmarkt voor gebouwbeheer, het maken van werkprogramma’s, calculatie van de uren & kosten en het meten van de kwaliteit via VSR-DKS en VSR-KMS.

Vanaf oktober 1996 heeft de huidige directeur en 100% eigenaar Jan Halfman de dienstverlening verder uitgebreid. Naast de software, zijn ook adviesdiensten voor de schoonmaak en onafhankelijke externe schoonmaakkwaliteitsmetingen aan het dienstenpalet toegevoegd. Vanuit de inhoud en toegevoegde waarde voor klanten, zijn deze diensten in de loop van de tijd uitgebreid tot volledig facilitair advies, metingen & software.

MasterKey is ook in de Duitse en Belgische markt actief. In 2000 hebben we, samen met de Duitse schoonmaakbranche organisatie (BIV), een nieuw resultaatgericht schoonmaakkwaliteitsmeetsysteem ER-KMS in de markt gezet. Dit heeft in 2001 geleid tot de oprichting van MasterKey Deutschland, met een vestiging in Wuppertal.

Vanaf 2006 zijn de interim activiteiten, het leveren van facilitaire professionals, verzelfstandigd in MasterKey Interim. Deze organisatie is als 100% dochter opgenomen onder de MasterKey Holding.

In 2013 heeft MasterKey de werkzaamheden van collega adviesbureau Clean Concepts uit Eindhoven overgenomen en geïntegreerd in haar eigen dienstverlening.

Onze visie

Na een grondige analyse van de facilitaire markt in 2017 en de bepaling van de positie van MasterKey hierin, hebben we vastgesteld dat we als facilitair adviesbureau willen helpen om de markt verder te professionaliseren. Dit betekent dat we een bijdrage willen leveren om de markt van “wantrouwen” naar “vertrouwen”’ te laten transformeren, zonder hierbij naïef te zijn. Dit heeft onder andere geresulteerd in een totaal nieuwe kijk op de inrichting van contracten en het monitoren hiervan. Het tastbare resultaat is de introductie in 2018 van de MasterKey Performance Monitor, waardoor klanten en leveranciers “grip” op hun facilitaire diensten krijgen en houden.

Benieuwd naar de mogelijkheden die MasterKey u kan bieden?

Wilt u meer weten over wat Masterkey voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen: 055 – 538 45 45. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vacatures

vacatures