Altijd on- en offline werken zonder tijdsverlies

Alle gegevens altijd in één overzicht

Direct afspraak maken

Software-oplossingen

Grip op uw proces

U wilt continu overzicht en inzicht in de schoonmaakdiensten. MasterKey biedt u met haar totaal vernieuwde tools, grip op uw proces. Niet door eindeloos lijstjes af te vinken, maar door de werkelijke (master)key indicators eenvoudig te monitoren. Hierdoor laat u zich niet afleiden door de hectiek van de dag of de bijzaken, want u weet precies waar de schoen echt wringt waardoor u de juiste acties onderneemt.

Slimme apps: offline werken

Het hart van de software en apps is de database met actuele informatie over de gebouwen en ruimten van uw klanten. Met de slimme apps kunt u ook offline werkzaamheden verrichten. Hierdoor kunt u gewoon doorwerken, terwijl u geen verbinding heeft met de server. De app is een apart programma, waarvoor een continue internetverbinding niet noodzakelijk is. Wel zo handig als je een kwaliteitsmeting in een kelderruimte aan het lopen bent. Zodra de app weer verbinding kan maken met de server, worden de gegevens automatisch uitgewisseld. Zo kan uw schoonmaakbedrijf (of –afdeling) efficiënter en met een hoger rendement te werk.

Modulaire software voor de schoonmaak

De software is modulair opgebouwd. U kunt kiezen uit de verschillende onderstaande modules:
Calculatie schoonmaak: Met deze module maakt u razendsnel betrouwbare offertes op basis van (samengestelde) prestaties of tijdnormen. Veranderen de specificaties van de ruimten of de wensen van de klant? Dan maakt u in één oogwenk een nieuwe berekening
• Planning: U wilt uw schoonmaakwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk plannen. Deze module helpt u daarbij. Dagelijkse, periodieke en specialistentaken plant de MasterKey software slim voor u in.
VSR-KMS kwaliteitsmeetsysteem: Met deze software voert u kwaliteitsmetingen uit op basis van het werkprogramma en werkafspraken. De software heeft het officiële VSR-label Nen-Norm 2075 gekregen.
ER-KMS kwaliteitsmeetsysteem: De software voor het uitvoeren van Europees Resultaatgerichte kwaliteitsmetingen op basis van resultaatgerichte overeenkomsten. De software heeft het officiële TÜV-label en voldoet aan de Europese EN-Norm 13549:2001.
• QuickCheck: Deze module ondersteunt u bij het uitvoeren van objectieve kwaliteitscontroles op basis van contractafspraken, vastgelegd in SLA’s of KPI’s. U kunt de QuickCheck vragen (zoals een HACCP of klanttevredenheidsonderzoek) zelf definiëren en uitvoeren.
DKS kwaliteitsmeetsysteem: De ideale software voor het uitvoeren van dagelijkse kwaliteitsmetingen (VSR-DKS metingen), waarbij u zelf de te controleren taken en ruimten bepaalt.
• Communicatie: Met behulp van deze module legt u contract- en klantinformatie vast. Van gespreksverslagen tot klachtenregistratie, maar vooral ook de openstaande en afgehandelde acties.

Webbased software

Uiteraard is de MasterKey software volledig webbased. De apps daarentegen zijn specifiek voor tablets en smartphones gemaakt, zodat hiermee ook offline gewerkt kan worden. Pas wanneer er een verbinding is, worden de offline gegevens van de app doorgestuurd naar de webbased software. Zo kunt u optimaal werken en bent u niet afhankelijk van een (internet) verbinding. Ontdek hoe u met de MasterKey software en apps uw schoonmaakbedrijf efficiënter kan laten opereren met een hoger rendement. Voor een gratis advies en demo belt u met één van onze adviseurs.