In 3 stappen grip op schoonmaak

1. Definieer de prestatie-indicatoren waarop je de schoonmaak wil beoordelen en leg deze afspraken vast.
2. Gebruik de MasterKey app om de geleverde prestaties te meten en voer daarbij acties in om bij te sturen.
3. Meet de performance opnieuw en herhaal deze stappen tot je ‘grip’ op schoonmaak hebt.

Vraag een gratis demo aan

Deze video duurt 2m11. Te lang? Bekijk hier de korte video.

De MasterKey Performance Monitor

Een win-win situatie: ontdek de voordelen!

Voordelen voor het schoonmaakbedrijf

  • Grip op facilitaire dienstverlening
  • Altijd inzicht via web of app
  • Stijging klanttevredenheid
  • Transparante dienstverlening
  • Extra omzet

Meer informatie
MasterKey Performance Monitor mobiel

Voordelen voor de opdrachtgever

  • Grip op facilitaire dienstverlening
  • Altijd inzicht via web of app
  • Duidelijkheid over de performance
  • Iedereen dezelfde informatie
  • Schoonmaakkwaliteit conform wens

Meer informatie

Schoonmaakkwaliteit als issue

Bij de schoonmaakovereenkomst voor bijvoorbeeld een kantoorpand, ziekenhuis of school is één ding écht belangrijk: het krijgen danwel leveren van de beoogde schoonmaakkwaliteit. De MasterKey Performance Monitor biedt de oplossing om eenvoudig wensen en behoeften van opdrachtgever en schoonmaakbedrijf op elkaar af te stemmen. Met deze digitale applicatie worden prestatie-indicatoren continu gemeten zoals de schoonmaakkwaliteit en openstaande acties. Hierdoor is er altijd grip op de facilitaire diensten!

Heldere communicatie

Niet zelden verloopt de dienstverlening over meerdere schijven binnen een organisatie. Komt een actie- of verbeterpunt wel op de juiste plek terecht? En wordt dit actie- of verbeterpunt adequaat opgelost? Hoe fijn is het als u niet langer afhankelijk bent van deze vragen? U wilt dat iedereen over dezelfde informatie beschikt. Alleen zo creëert u grip op de facilitaire dienstverlening.

Gratis demo aanvragen

MasterKey Performance Monitor overzicht

Hoe werkt het?

De MasterKey Performance Monitor is een digitale applicatie waarmee u de vooraf gedefinieerde prestatie-indicatoren waaronder de schoonmaakkwaliteit vaststelt. Gedurende de overeenkomst blijft u deze prestatie-indicatoren meten. Hiermee voorkomt u ruis over de geleverde schoonmaakkwaliteit en de gemaakte afspraken. U heeft altijd inzicht en overzicht in de schoonmaakkwaliteit!

Prestaties monitoren

Aan de hand van de app of webapplicatie kunt u altijd en overal de schoonmaakkwaliteit monitoren. Hiermee schakelt u het ‘menselijk filter’ uit. U voorkomt namelijk dat informatie verloren gaat. In een oogopslag kunt u verbeterpunten monitoren en heeft u inzicht in openstaande actiepunten.

Resultaten toetsen

Doordat u regelmatig de schoonmaakkwaliteit toetst met de MasterKey Performance Monitor ontstaat er een objectiever beeld van de schoonmaakresultaten. U heeft hiermee de schoonmaakkwaliteit geborgd. Het resultaat? De dienstverlening wordt geoptimaliseerd en gewaardeerd, de opdrachtgever is tevreden en het onderling vertrouwen neemt toe. Dit bevordert het partnership. Een win-win situatie voor alle partijen!

Gratis demo

Wilt u meer weten over de MasterKey Performance Monitor en hoe deze tool ingezet kan worden voor uw bedrijf? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Tijdens de demo laten wij u alle mogelijkheden en het gebruiksgemak zien.
Maak een afspraak via deze link of bel 055 -538 45 45.