Borgen van kwaliteit in het schoonmaakproces

Dé oplossing: de MasterKey Performance Monitor

Vraag een gratis demo aan

Borgen van kwaliteit in het schoonmaakproces

Als opdrachtgever bent u op zoek naar een goede schoonmaakkwaliteit tegen een reële prijs. Oftewel: uw wilt waar voor uw geld. Een logisch streven. Het begint allemaal bij de definitie van schoonmaakkwaliteit dat u heeft vertaald in het aanbestedingsdocument. Doordat u de performance-indicatoren vooraf goed formuleert, is het eenvoudiger voor het schoonmaakbedrijf de schoonmaak te leveren die u voor ogen heeft. En met de MasterKey Performance Monitor zorgt u ervoor dat u altijd grip heeft op de facilitaire dienstverlening.

Gratis demo aanvragen
MasterKey Performance Monitor mobiel

Wat levert dit op voor u?

Vooraf stemt u met het schoonmaakbedrijf de prestatie-indicatoren af. Een van deze indicatoren is de schoonmaakkwaliteit. Doordat u regelmatig met het schoonmaakbedrijf toetst of de schoonmaakkwaliteit volgens afspraak is, versterkt u samen het onderlinge vertrouwen. En dit komt uw relatie ten goede. U weet precies wat u kunt verwachten van het schoonmaakbedrijf. U heeft grip op uw facilitaire dienstverlening.

Gratis demo aanvragen
Hoe werkt het?

De MasterKey Performance Monitor is een digitale applicatie, waarmee u vooraf prestatie-indicatoren voor de schoonmaak vaststelt. Gedurende de looptijd van het contract worden deze prestatie-indicatoren gemeten. Zo voorkomt u ruis over de geleverde schoonmaakkwaliteit en de gemaakte afspraken.

Prestaties monitoren

Aan de hand van de webapplicatie of de app kunt u, net als uw schoonmaakbedrijf, de prestaties monitoren en feeling houden met het schoonmaakproces. Door gebruik te maken van de app wordt het zogenoemde ‘menselijk filter’ uitgeschakeld. De informatie die vaak over de diverse lagen loopt, gaat hierdoor niet meer verloren. Als de schoonmaakmedewerkers operationele afspraken consequent niet nakomen, levert dit uiteindelijk veel gedoe op. En dit is zonde van uw tijd. Via de MasterKey Performance Manager heeft u in een oogopslag inzicht in de schoonmaakkwaliteit en de openstaande acties. Met uw aanspreekpunt van het schoonmaakbedrijf bespreekt u regelmatig de voortgang. Hierdoor houdt u grip op de facilitaire dienstverlening. Kortom een win-win situatie!

Gratis demo aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden van de MasterKey Performance Monitor? Neem gerust vrijblijvend contact met ons voor de gratis demo of bel met 055 – 538 45 45.