Schoonmaakkwaliteit tegen reëel bedrijfsrendement

De MasterKey Performance Monitor biedt de oplossing!

Vraag een gratis demo aan

Altijd inzicht in schoonmaakkwaliteit

Als leverancier van schoonmaak bevindt u zich soms als het ware in een spagaat. U wilt de opdrachtgever een hoge schoonmaakkwaliteit bieden tegen een reëel bedrijfsrendement. En wat u onder schoonmaakkwaliteit verstaat, komt misschien niet overeen met hetgeen wat uw opdrachtgever beoogt. MasterKey introduceert daarom de MasterKey Performance Monitor. Een eenvoudig digitaal hulpmiddel die de relatie tussen u en de opdrachtgever een impuls geeft. Het draagt bij aan samenwerkingsverbanden gebaseerd op vertrouwen, dus op echt partnership. Een win-win situatie voor iedereen.

Gratis demo aanvragen
MasterKey Performance Monitor mobiel

Extra omzet

Door de schoonmaakkwaliteit te borgen, optimaliseert u uw dienstverlening. Uw opdrachtgever is tevreden. Hierdoor neemt het onderling vertrouwen toe. Door dit vertrouwen is het voor u mogelijk om extra opdrachten te genereren. Doordat u grip heeft op de facilitaire dienstverlening wordt eventueel extra werk aan u gegund door uw opdrachtgever. Uw omzet stijgt en daarmee uw bedrijfsrendement.

Gratis demo aanvragen
Hoe werkt het?

De MasterKey Performance Monitor is een digitale applicatie, waarmee vooraf vastgestelde prestatie-indicatoren voor de schoonmaak worden vastgesteld, die tijdens de overeenkomst worden gemeten. Dat voorkomt ruis over de geleverde schoonmaakkwaliteit en de gemaakte afspraken.

Prestaties monitoren

Aan de hand van de webapplicatie of de app kunt u, net als uw opdrachtgever, de prestaties monitoren en feeling houden met uw klant. Door gebruik te maken van de app wordt het zogenoemde ‘menselijk filter’ uitgeschakeld. De informatie die over de diverse lagen loopt, gaat hierdoor niet meer verloren. Als uw schoonmaakmedewerkers operationele afspraken consequent niet nakomen, dan raakt een opdrachtgever geïrriteerd. Eigenlijk is dit het begin van een ‘veenbrand’. Wanneer deze veenbrand uitmondt in een uitslaande brand, bent u eigenlijk te laat. En moet u als brandweer uitrukken. Dit kost u onnodig veel tijd en geld. Ook moet de schade aan de relatie worden gerepareerd. Via de MasterKey Performance Manager heeft u in een oogopslag alle openstaande acties binnen alle lagen van uw schoonmaakorganisatie in beeld. Hierdoor kunt u ingrijpen voordat het kwaad al is geschied. Kortom een win-win situatie!

Gratis demo aanvragen?

Meer weten over de mogelijkheden van de MasterKey Performance Monitor? Neem gerust vrijblijvend contact met ons voor de gratis demo of bel met 055 – 538 45 45.