Jaarlijks 300 miljoen m2 gebouwruimten

Beoordeeld wordt door onze schoonmaakadviseurs

Wist u dat…

300 miljoen m2 gebouwruimten

Elk jaar beoordelen onze professionele schoonmaakadviseurs circa 300 miljoen m2 gebouwruimten met de gecertificeerde kwaliteitsmetingen. Onze vakkundige schoonmaakadviseurs hebben hun expertise en praktijkervaring gebundeld en doorvertaald naar software en apps die zij hierbij gebruiken om u te ondersteunen.

Kwaliteitsmetingen

• VSR-KMS kwaliteitsmeetsysteem: Met deze software voert u kwaliteitsmetingen uit op basis van het werkprogramma en werkafspraken. De software heeft het officiële VSR-label gekregen Nen-Norm 2075.
• ER-KMS kwaliteitsmeetsysteem: De software voor het uitvoeren van Europees Resultaatgerichte kwaliteitsmetingen op basis van resultaatgerichte overeenkomsten. De software heeft het officiële TÜV-label en de Europese Norm EN-Norm 13549:2001
• Quick Check: Deze module ondersteunt u bij het uitvoeren van objectieve kwaliteitscontroles op basis van contractafspraken, vastgelegd in SLA’s of KPI’s. U kunt de QuickCheck vragen zelf definiëren (zoals een HACCP of klanttevredenheidsonderzoek) en uitvoeren.
• DKS kwaliteitsmeetsysteem: De ideale software voor het uitvoeren van dagelijkse kwaliteitsmetingen (VSR-DKS metingen) waarbij u zelf de te controleren taken en ruimten bepaalt
Hospitality Barometer: De Hospitality Barometer monitort de beleving van het gebouw en alle facilitaire diensten, het gebouw, alle facilitaire diensten inclusief het gedrag van de uitvoerende medewerkers op structurele wijze.
• HACCP: De HACCP-normen zijn zeer uitgebreid en hebben betrekking op tal van processen. Van dagelijkse schoonmaak tot registratie en van hygiëne protocollen tot presentatie van gerechten, waarnemingen, temperatuurmetingen en controles van procesformulieren.

Zie ook schoonmaak controle, schoonmaak aanbesteden en facilitair advies  om te kijken wat Masterkey voor u kan betekenen.